Luchtbedpompen

elektrische luchtbedpompen maar ook dualaction pompen en voetpompen.

Nu extra voordelig

Luchtbedpomp nodig?

Ook voor een automatische luchtbedpomp ben je bij Opblaasbare Matrassen op het juiste adres! Een luchtbed biedt een comfortabele slaapplaats tijdens het kamperen of gewoon bij je thuis, als logeerbed. Hoe gebruiksvriendelijk een luchtbed is, hangt niet alleen af van het comfort en de kwaliteit van het bed zelf maar zeker ook van hoe snel het luchtbed gebruiksklaar is. Met een luchtbedpomp kan je het erg gemakkelijk maken. 

Luchtbed pomp kopen? Waar moet je aan denken?

Een luchtbed met de mond opblazen is te doen, maar niet bepaald een leuk tijdverdrijf. Bovendien kan je er door speeksel in het ventiel voor zorgen dat het luchtbed bij vorst kan bevriezen. Een hand- of voetpomp is dan al een stap in de goede richting, maar ook dan kan het je flink wat tijd kosten om jouw luchtbed op te pompen… en al helemaal als je een dik/hoog 2 persoons luchtbed moet oppompen.

Bij Opblaasbare Matrassen kan je verschillende luchtbedpompen vinden en online bestellen. Snel, makkelijk en veilig!

Automatische luchtbedpomp

Ideaal is dan dat je met een elektrische luchtbedpomp of automatische luchtbedpomp je luchtbed kan snel kan oppompen. Er zijn luchtbedpompen verkrijgbaar die op een accu werken, wat ideaal is voor gebruik thuis, onderweg en op de camping. De accu kan je opladen met een 12 Volt adapter (sigarettenaansteker) en/of een 230 volt adapter.

Opblaaspomp luchtbed

Gebruik je een luchtbed vooral thuis als logeerbed, of ga je kamperen op een camping met stroomvoorziening, dan kan je met een elektrische pomp luchtbed goed uit de voeten. Een elektrische motorpomp kan een luchtbed in een mum van tijd gebruiksklaar hebben. Sommige pompen kunnen het luchtbed ook weer leegzuigen… ideaal voor wie graag van plaats naar plaats trekt.

Diverse luchtbedpompen verkrijgbaar bij Opblaasbare Matrassen. Wanneer je een luchtbedpomp wilt kopen, is een eerste vraag die je zich moet stellen dus hoe de luchtbedpomp te gebruiken is: een luchtbedpomp met een oplaadbare accu, direct aan de stroom of via een sigarettenaansteker. Dit heeft namelijk grote consequenties voor je flexibiliteit en mobiliteit. Wanneer je graag een wandel- of fietstrektocht onderneemt, speelt daarnaast ook het gewicht van de luchtbed pomp mee, want je moet dit toch weer als extra bagage met je meedragen.

You've just added this product to the cart: