Aerobed

Nu extra voordelig

Aerobed nodig? Betaalbare Aerobedden online

Een Aerobed is een zeer handig luchtbed. Binnen een paar seconden kun je een aerobed al opblazen en het aerobed kun je ook weer gemakkelijk leeg laten lopen. Dit duurt slechts 35 seconden. Als het Aerobed leeggelopen is kun je deze netjes opvouwen en opbergen in een tas. Daarnaast is een Aerobed ook handig voor logees.

Op zoek naar een Aerobed Luchtbed? Het grootste aanbod Aerobed luchtbedden

U heeft al een Aerobed voor slechts € 50,00. Dit is voor een goede kwaliteit aerobed niet veel geld. Bij de Opblaasbare beddenspecialist Opblaasbare Matrassen vindt je een groot assortiment Aerobedden tegen scherpe prijzen. Naast Aerobedden kun je bij Opblaasbare Matrassen ook terecht voor slaapzakken, en slaapmatten

Single Aerobed

Een Aerobed blaast zichzelf snel op. Het aerobed is gemakkelijk op te rollen en mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie. Het comfortabele opblaasbare matras van het aerobed ligt als een echt bed en biedt een heerlijke nachtrust. Door het fluweel slaapoppervlak zorgt het aerobed voor extra comfort. De hard- en zachtheid van het bed zijn handmatig in te stellen. Het single bed is 188 x 99 x 23 cm.

Double Aerobed

Het Double Aerobed is een comfortabel extra lang opblaasbaar bed. Dit Aerobed wordt vaak gebruikt voor outdoor activiteiten. Het Aerobed heeft een heroplaadbare elektrische accupomp. outdoor gebruik met een heroplaadbare elektrische accupomp. Dit helpt het luchtbed gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen in minder dan 60 seconden tijd. Dit Double Aerobed is 188 x 137 x 23 cm.


Comfort Raised King Aerobed

Als er regelmatig iemand bij je blijft logeren is het Aerobed Comfort Raised King model een uitkomst voor je. Binnen no-time heb je een extra opblaasbaar bed voor jouw logé. Binnen drie minuten is het bed al opgeblazen en binnen een paar seconden is het weer leeg. Het Aerobed ligt net al een normaal bed en biedt erg veel comfort. Je kunt de verhoging en de hardheid van het luchtbed zelf instellen, dit stel je zelf jouw ideale slaapcomfort in. Het Comfort Raised King opblaasbare luchtbed is 198 x 152 x 46 cm.

Platinum Raised King Deluxe Aerobed

Op een Platinum Raised King Deluxe Aerobed ben je voorzien van een heerlijke nachtrust. Het opblaasbaar bed biedt een groot comfortniveau. De ingebouwde pomp en One Touch comfortbediening zorgen voor optimaal gemak, je Aerobed staat binnen enkele seconden opgeblazen en al in jouw kamer. Het opblaasbaar bed is 198 x 152 x 61 cm.

Wat is een Aerobed?

Aerobed is een van de topmerken onder de opblaasbare bedden. De Aerobedden kenmerken zich door de korte opblaastijd, de ingebouwde of bijgeleverde motorpomp en hoge comfortklasse. Bij het ontwerp van de Aerobed bedden worden steeds de laatst bekende technieken gebruikt.

Veel van de Aerobedden worden gemaakt van extra dik allergie-vrij PVC. De bovenzijde van het Aerobed is extra dik en heeft een velours bovenlaag, wat zorgt voor meer comfort en duurzaamheid. Aerobedden zijn anti-allergisch en zijn makkelijk te reinigen. De meeste mensen kiezen voor een Aerobed omdat ze het makkelijk en comfortabel vinden slapen, het slaapcomfort van de Aerobedden is heel goed door het fluweel.

Aerobedden

Aerobed luchtbedden zijn verkrijgbaar in de een en tweepersoons uitvoering. Beide hebben ze een draagkracht van 295 kilo, en de king uitvoering van het Aerobed heeft een draagkracht van maar liefst 340 kilo. Nadat je het opblaasbare bed opgepompt heeft kun je de stekker uit het stopcontact halen. Je hoeft de stekker dus niet in het stopcontact te laten zitten. De pomp van een Aerobed werkt op 220 Volt. Aerobedden zijn niet te gebruiken op 110 volt.

Als je de stekker van het bed in het stopcontact steekt, zorg er dan voor dat het ventiel aan het voeteinde gesloten is. Druk dan vervolgens op de knop en houdt deze ingedrukt, het Aerobed zal zich nu automatisch volpompen met lucht. De meeste Aerobedden worden binnen zestig seconden opgepompt, en zijn leeg in slechts vijftien seconden.

Aerobed kopen bij Opblaasbare Matrassen

Opblaasbare Matrassen heeft een groot assortiment Aerobedden. Je vindt hier een en tweepersoons Aerobedden, eenpersoons Aerobedden, slaapzakken, opblaasbare luchtbedden in verschillende kleuren. Naast Aerobedden kun je bij de luchtbedden specialist Opblaasbare Matrassen ook terecht voor slaapzakken, slaapmatten, en zelfs voor hoeslakens!

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles wat met Opblaasbare bedden te maken heeft vindt je bij Opblaasbare Matrassen. Alle luchtbedden van Opblaasbare Matrassen staan uitgestald in de enorme online showroom. Wanneer je bijvoorbeeld een opblaasbaar bed op het oog heeft kun je bij Opblaasbare Matrassen deze veilig online bestellen. 

Opblaasbare bed voor optimaal comfort! 

De medewerkers van Opblaasbare Matrassen zijn deskundig en goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van luchtbedden. Wanneer je niet precies weet welke luchtbed voor je geschikt is kun je deze medewerkers om advies vragen. Vakkennis en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel.

You've just added this product to the cart: