Aerobed 1 persoons

Luchtbed hoofdkussen voor een optimaal slaapcomfort

Nu extra voordelig

Aerobed voor 1 persoon

Wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen heb je natuurlijk een goed aerobed nodig, zo ook een Aerobed. Een 1 persoons aerobed is het meest compacte opblaasbare matras dat er op de markt is. Een 1 persoons aerobed is vanzelfsprekend kleiner dan een 2 persoons aerobed. Bovendien zijn 1 persoons aerobedden ook te verkrijgen in kindermaatjes. 1 persoons aerobed zijn vooral handig wanneer je weinig tijd kwijt wilt zijn aan het opblazen van een aerobed. Wanneer je bijvoorbeeld op doorreis bent wil je niet bij elke camping opnieuw veel tijd besteden aan het opblazen van het aerobed omdat je ook nog jouw tent moet opzetten. Bovendien zijn 1 persoons aerobedden heel licht waardoor je ze makkelijk meeneemt, bijvoorbeeld in of aan jouw rugzak.

Aerobed kopen? Ontdek alle Aerobedden online

Tegenwoordig zijn de aerobedden niet meer weg te denken. Aerobbedden zijn hoge aerobedden die je met een bijgeleverde elektrische pomp op kunt pompen. Aerobedden hebben een gestroomlijnd slaapoppervlak waardoor een goede lighouding gegarandeerd is. Dit slaapoppervlak is belegd met een zachte laag waardoor je het niet koud krijgt wanneer rechtstreeks op het aerobed ligt.

Aerobed Luchtbedden

Aerobed is een van de bekendste merken van airbedden. Aerobed maakt zowel 1 persoons aerobedden als 2 persoons aerobedden. De luchtbedden van Aerobed worden altijd geleverd met een elektrische pomp waarmee jouw aerobed binnen een minuut gereed is. Het stevige materiaal van een Aerobed zorgt ervoor dat zij lang mee gaan. Bovendien zit er een jaar garantie op constructiefouten en materiaalfouten. Voor een goede nachtrust bevelen wij dan ook een Aerobed aan!

You've just added this product to the cart: