2 persoons luchtbed

Nu extra voordelig

Tweepersoons luchtbedden

De tijd dat luchtbedden ondingen waren waarop je in je eentje een nacht moest zien door te brengen terwijl je niet in slaap kon komen vanwege de slechte kwaliteit ligt inmiddels ver achter ons. En Opblaasbare Matrassen bewijst het met de collectie tweepersoons luchtbedden. Breed genoeg om met twee personen op te kunnen slapen, comfortabel genoeg om een romantische nacht met z’n tweeën op te beleven. De collectie 2 persoons luchtbedden van de luchtbedden specialist Opblaasbare Matrassen heeft verschillende 2 persoons luchtbedden, van super dik tot heel dun. Wat al deze 2 persoons luchtbedden gemeen hebben is hun hoogstaande kwaliteit.

Dikke 2 persoons luchtbedden

De meeste 2 persoons luchtbedden uit de collectie van Opblaasbare Matrassen hebben een ingebouwde elektrische pomp. Hierdoor wordt het oppompen van het 2 persoons luchtbed een fluitje van een cent. Gaat je voorkeur uit naar een dik 2 persoons luchtbed, dan kan je kiezen uit vijftien verschillende modellen. De prijzen variëren van minder dan 30 euro tot meer dan 90 euro. Uiteraard gaat de mate van comfort in principe mee met de hoogte van de prijs. Ervaar met deze 2 persoons luchtbedden nu zelf dat kamperen dezelfde mate van slaapcomfort kan hebben als overnachten in een hotel!

2-Persoons Luchtbed nodig? Alle 2 persoons Luchtbedden online

Matrassen, maar ook 2 persoons luchtbedden hebben een aantal kenmerken die bepalen of het opblaasbare bed lekker ligt. Uiteraard is dit voor het grootste deel afhankelijk van de beleving van de gebruiker zelf. Sommige mensen zweren bij een dik matras, anderen krijgen dan echter last van hun rug. Als je bij die laatste categorie hoort zijn de 2 persoons luchtbedden met een gemiddelde dikte ideaal. In deze 2 persoons luchtbedden zakken jij en je partner niet te ver weg.

Dunne 2 persoons luchtbedden

Hoe dunner een 2 persoons luchtbed is, hoe meer contact je lichaam maakt met de grond. Een dun 2 persoons luchtbed vinden veel mensen prettiger dan een dik of gemiddeld luchtbed waar je dieper in wegzakt. Horen jij en je partner bij diegenen die een dun 2 persoons luchtbed het einde vinden? Bij de luchtbedden webwinkel Opblaasbare Matrassen lig je goed!

Klassieke 2 persoons luchtbedden

Er bestaan verschillende soorten 2 persoons luchtbedden. Om te beginnen is er het klassieke 2 persoons luchtbed. Dit luchtbed pomp je op met een voetpomp. Deze 2 persoons luchtbedden zijn de goedkoopste luchtbedden die er te verkrijgen zijn. Het opzetten van een dergelijk luchtbed brengt wel wat werk met zich mee. Het kost veel tijd om handmatig een luchtbed op te pompen en bovendien moet je snel de stop erin stoppen omdat het 2 persoons luchtbed anders leegloopt. Het is dan ook moeilijk om te reguleren hoe hard het luchtbed opgepompt wordt. Een voordeel van deze luchtbedden is dat ze heel compact op te vouwen zijn.

You've just added this product to the cart: