1 persoons luchtbed

1 persoon luchtbed - opblaasbare matras 1 persoons

Nu extra voordelig

1 persoons luchtbed met ingebouwde pomp

Iedereen kent het wel, er zijn van die momenten dat je een 1 persoons luchtbed goed kunt gebruiken. Je wordt uitgenodigd om een nachtje bij vrienden te blijven slapen of je hebt een feestje en je gaat de volgende dag pas weer terug. Vaak is in dat soort gevallen de voorwaarde dat je zelf je eigen opblaasbare luchtbed of opblaasbare slaapmatje meeneemt. Een goede nachtrust is dan niet vanzelfsprekend. De meeste 1 persoons luchtbedden liggen nu eenmaal een stuk minder prettig dan je eigen bed. De oplossing is echter eenvoudig! De 1 persoons luchtbedden van Opblaasbare Matrassen laten zien dat een 1 persoons luchtbed ook comfortabel kan zijn.

Eenpersoons luchtbedden

Een 1 persoons luchtbed wordt ook wel een opblaasbare matras genoemd. Een opblaasbare matras is een luchtbed dat gevuld is met lucht. Ook heeft het opblaasbare matras een eventuele toplaag.

De kern van een 1 persoons luchtbed bepaald in grote mate het comfort. Zonder zones zou een luchtbed bol gaan staan, terwijl zones het luchtbed steviger maken. Hoe meer zones het 1 persoons luchtbed heeft des te meer comfort het 1 persoons luchtbed biedt. De meeste luchtbedden hebben een volledige vulling van lucht. Deze opblaasbare matrassen zijn geschikter voor gebruik in zwembaden en kort gebruik voor logees dan voor langdurig gebruik.

Als je het liefst een dik 1 persoons luchtbed tot je beschikking hebt kies dan voor Ć©Ć©n van de eenpersoons luchtbedden van meer dan 40 centimeter dik. De dikke eenpersoons luchtbedden in onze collectie worden geleverd met een ingebouwde pomp of een losse pomp, afhankelijk van het model.

1 persoons luchtbedden van gemiddelde dikte

Sommige mensen houden niet van dikke 1 persoons luchtbedden. Dat is geen probleem, ieder zijn eigen smaak. De collectie van Opblaasbare Matrassen speelt hier prima op in met de 1 persoons luchtbedden van gemiddelde dikte. Deze 1 persoons luchtbedden zijn tussen de 25 en 40 centimeter dik. Deze 1 persoons luchtbedden worden allemaal geleverd met een ingebouwde pomp, met uitzondering van de Intex 1 persoons slaapmat.

Dunne 1 persoons luchtbedden

De dunne 1 persoons luchtbedden uit de collectie van Opblaasbare Matrassen zijn qua omvang erg makkelijk mee te nemen bijvoorbeeld op reis. De dunne 1 persoons luchtbedden uit de collectie zijn maximaal 25 centimeter dik. Naast een aantal modellen voor volwassenen zijn er ook een aantal types speciaal ontworpen voor kinderen. Hierdoor wordt een goede nachtrust voor de kinderen gegarandeerd, zelfs als ze niet in hun eigen bed liggen. Wel zo prettig als je op vakantie bent. De meeste dunne modellen hebben een ingebouwde voetpomp waarmee het luchtbed gemakkelijk en snel kan worden opgeblazen.

De 1 persoons luchtbedden van een hogere kwaliteit hebben vaak een toplaag. De bekendste toplagen die een 1 persoons luchtbed allemaal kan hebben zijn, een 1 persoons luchtbed met polyether, een 1 persoons luchtbed met koudschuim, en een 1 persoons luchtbed met latex. De toplaag is een laag die bovenop het 1 persoons luchtbed is gemonteerd. Deze toplaag zorgt voor extra comfort als je op het 1 persoons luchtbed ligt.

Het voordeel van een luchtbed is dat ze erg hygiƫnisch zijn. Schimmel, zweet en vuiligheid kan zich niet ophopen in dit type matras. Daarnaast is een luchtbed vaak relatief stevig. Toch moet je goed opletten waar je het 1 persoons luchtbed neerlegt, niet elke ondergrond is goed voor het 1 persoons luchtbed. Een scherp voorwerp kan zorgen voor lekkage.

You've just added this product to the cart: